Град Агд на средиземноморското крайбрежие във Франция е известен с

...
 Град Агд на средиземноморското крайбрежие във Франция е известен с
Коментари Харесай

Манипулиран или влюбен в гадателка: Разследват кмет във Франция

 

Град Агд на средиземноморското крайбрежие във Франция е прочут с красивите си пясъчни плажове, само че е разпознаваем по света и като „ столицата на секса “. Десетки хиляди двойки от цяла Европа се насочат към града всяка година, с цел да опитат нови прекарвания в интимния си живот. Сега обаче градът е разтресен от напълно нов проблем, който е сред локална врачка и кмета - Жил д'Еторе, някогашен чиновник на тайните служби, пише Би Би Си.

И двамата в този момент са в пандиза, до момента в който тече правосъдно следствие по случая. Гадателката, София Мартинес, е упрекната в нелегално заграбване на средства на кмета, а той е упрекнат в корупция, тъй като е похарчил великодушни суми от парите на данъкоплатците.

София била известна със качествата си да беседва с мъртвите. Когато кметът я помолил да го свърже с умрелия му татко, тя съумяла. Докато правела сеанси, гласът ѝ ненадейно се променял и придобивал тона на бащата на Жил д‘Еторе.

 Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?  Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София? 3 мин. Агресия и умишлен преден удар: Защо се стигна до грозните подиуми на паркинг в София?  Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити 1 мин. Учениците от 4. клас се явяват на наложителните изпити  Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата 3 мин. Лоренцо - синът на Софи Маринова, разгласи премия от 10 000 лв. и хвана измамници в мрежата  Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили 8 мин. Избори 2 в 1: Гласът ти се чува. Дебат с водачите на извънпарламентарните сили  Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “ 3 мин. Арестуваха охранител в учебно заведение във Враца, карал деца да скандират „ Да живее Македония “  Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас? 3 мин. Симеон Сакскобургготски посреща тленните остатъци на цар Фердинанд: Кога те идват у нас?

Твърди се, че през последните 4 години е манипулирала кмета персонално и по телефона със забележителни умения на вентрилоквист (изкуство, при което човек приказва без да си мърда устните и основава илюзията, че гласът му идва от другаде – бел.ред.).

Той получавал хиляди мистериозни позвънявания от „ гласове “ на мъртъвци, в това число ангели, като някои от тях упорствали кметът да помогне на гадателката.

И тъкмо тук се появява корупцията.

Твърди се, че кметът е плащал за обилни почивки на гадателката и нейното семейство, в това число в Полинезия и Тайланд, като за задачата е употребявал публични средства.

Също, че „ гласовете “ са го убедили да наеме няколко членове на фамилията ѝ на работа в градския съвет, а също и да ремонтира дома на гадателката. Местни компании, свързани с кмета, са свършили работата гратис от боязън да не изгубят бъдещи контракти с него.

Тя основала облик, че има паранормални качества и под псевдоним разгласила разгласи във вестник

С цялото това внимание юристът на кмета - Жан Марк Даригад, за една нощ се трансформира в локална звезда.

„ Това е една луда история. Невероятно е, тъй като имате човек в политиката, кмет и някогашен народен представител, който е доста образован. И откриваш, че подобен мъж може да бъде манипулиран от жена “, споделя той пред Си Ен Ен.

„ Това е жена, която е влезнала в живота му и е споделила, че може да приказва с умрелия му татко. Тя е разкрила в него психическа уязвимост и я е употребила за персонална полза. Мина доста време, преди той да одобри, че е бил излъган “, споделя още юристът на кмета.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР